Internationaal transport

Wist u dat RKG ook buiten Nederland vervoert? RKG Transportdiensten is ook een internationaal koeriersbedrijf en rijd zowel op de nationale als op de internationale wegen. Onze ervaren chauffeurs kennen de wegen en wettelijke regelgevingen zowel in binnen als buitenland! Dus bent u op zoek naar internationaal sneltransport? RKG doet het gewoon.
Of u nu op zoek bent naar een internationaal spoedkoeriersbedrijf die uw zending veilig en snel naar Frankrijk, Denemarken, Duitsland, Spanje, Italië, Hongarije, Tsjechië, Oostenrijk, Engeland, Griekenland, België, Polen of misschien wel Kroatië brengt? 
Wij verzorgen uw transport graag!

RKG Transportdiensten verzorgd uw transport van A tot Z voor u.
Hierbij kunt u denken aan het ophalen van de goederen en natuurlijk het transporteren en het leveren van de goederen maar ook kan RKG zorgen voor de juiste douane documenten die wettelijk verplicht zijn bij internationale transporten!

 

Wenst u uw goederen door ons Internationaal te laten transporteren? Neem dan vrijblijvend contact op met tel: 06- 15382730 of mail ons!

Werkgebied:

Internationaal koerier in Helmond, Internationaal koerier in Eindhoven, Internationaal koerier in Nuenen, Internationaal koerier in Eersel, Internationaal koerier in Asten, Internationaal koerier in Hapert, Internationaal koerier in Bladel, Internationaal koerier in Oirschot, Internationaal koerier in Valkenswaard, Internationaal koerier in Veldhoven, Internationaal koerier in Best, Internationaal koerier in Gemert, Internationaal koerier in Bakel, Internationaal koerier in Son en Breugel, Internationaal koerier in Veghel, Internationaal koerier in Aarle-Rixtel, Internationaal koerier in Beek en donk, Internationaal koerier in Waalre, Internationaal koerier in Deurne, Internationaal koerier in Uden, Internationaal koerier in Hilvarenbeek, Internationaal koerier in Weert