Rit tarieven

RKG Transportdiensten transporteert uw goederen tegen een vooraf overeengekomen prijs exclusief 21% BTW.
Onze tarieven zijn gebaseerd op een met u overeengekomen kilometer vergoeding en eventuele tol en veerpont gelden. Wij hebben ervoor gekozen onze prijzen niet op de website te weergeven, Dit omdat wij samen met u kijken naar de meeste geschikte en goedkoopste vorm van transport. Heeft u bijvoorbeeld een transport waarvan meer dan 500 kilometer gereden dient te worden? Dan ontvangt u van ons standaard korting op de kilometer prijs! Heeft u dus bijvoorbeeld een internationaal transport dan ontvangt u van ons een scherpe korting op uw ritprijs.

Vaste klant worden?

Wenst u met enige regelmaat gebruik te maken van onze diensten? Dan ontvangt u van ons een vast scherp tarief! RKG Transportdiensten garandeert een eerlijke zeer scherpe prijs!

*RKG transportdiensten brengt geen starttarief in rekening
*RKG transportdiensten berekend geen filetoeslag
*RKG transportdiensten brengt geen brandstoftoeslag in rekening!
*Kilometer tarieven zijn exclusief eventuele tolgelden
*minimale ritprijs € 35,-

RKG Transportdiensten, gegarandeerd de beste prijs voor uw transport!

RKG Transportdiensten heeft een zes tal bedrijfswagens behorend tot ons wagenpark! Hieronder een beschrijving van onze voertuigen.

  • Mercedes Citan
  • Mercedes Citan verlengd
  • Mercedes Vito
  • Mercedes Sprinter L2 H1
  • Mercedes Sprinter L3 H2
  • Renault Master bakwagen met laadklep

Al onze voertuigen zijn aangesloten bij de ANWB met O.A vervangend vervoer in heel Europa, Pechhulp door heel Europa, Banden service etc. Voor u is dit prettig om te weten dat in welke situatie dan ook RKG altijd uw goederen op plaats van bestemming krijgt.